Głosujemy na Olgę Bończyk w Gwiazdach Dobroczynności - Fundacja Orange

Głosujemy na Olgę Bończyk w Gwiazdach Dobroczynności

Trwa plebiscyt Gwiazd Dobroczynności. Naszą kandydatką jest Olga Bończyk, aktorka, wokalistka, która wspiera dzieci niesłyszące w naszym programie Dźwięki Marzeń. Do końca listopada można oddawać głosy na www.gwiazdydobroczynnosci.pl

• Kim jest Gwiazda Dobroczynności? To osoba, która swoją popularnością wspiera się, by pomagać potrzebującym i pokazuje, że czasem wystarczy drobny gest by odmienić czyjeś życie.

Do tegorocznego konkursu Gwiazd Dobroczynności została nominowana Olga Bończyk – wokalistka, aktorka, honorowa ambasadorka naszego programu Dźwięki Marzeń, która już od 10 lat wspiera dzieci z wadą słuchu i ich rodziców.

Olga każdego lata odwiedza naszych podopiecznych na turnusach rehabilitacyjnych, uczestniczy w spotkaniach z rodzicami i terapeutami oraz w konferencjach, które organizujemy, by podnosić świadomość społeczną na temat potrzeb dzieci niesłyszących i istoty wczesnej diagnozy i rehabilitacji słuchu i mowy. Problem ten zna z własnego życia, bo wychowała się w rodzinie osób niesłyszących.

Olga Bończyk angażuje się także w wiele innych akcji charytatywnych i edukacyjnych, za co Ją bardzo podziwiamy.

Gorąco zapraszamy na www.gwiazdydobroczynnosci.pl , gdzie możecie oddać swój głos w internetowym plebiscycie i zobaczyć sylwetki innych gwiazd, które angażują się społecznie.

Na Gwiazdy Dobroczynności możecie głosować raz na dobę, aż do 30 listopada 2015. Każde kliknięcie w plebiscycie przyczyni się do zachęcania Polaków do pomagania. Plebiscyt organizuje Akademia Rozwoju Filantropii w Polsce.