Strefa wiedzy - Fundacja Orange

Strefa wiedzy

• Badania

Naszą misją jest upowszechnianie wiedzy i prowadzenie projektów społecznych, dzięki którym nowe technologie staną się prawdziwym sprzymierzeńcem rozwoju społecznego. Dlatego opieramy się na wynikach badań i konsultacjach z ekspertami. Prowadzimy badania w związku z dynamicznie postępującą cyfryzacją, sprawdzamy, jak nowe technologie wpływają na życie nas wszystkich. Jesteśmy przekonani, że im więcej z nas będzie świadomie i kreatywnie korzystać z nowych technologii, tym lepszy będzie świat.

Wejdź - Badania
  • Publikacje

Oddajemy w Wasze ręce zbiór naszych publikacji. Znajdziecie tu wiele pomysłów na kreatywne i innowacyjne projekty, zbiór dobrych praktyk, ale też praktyczne przewodniki i przykłady różnych inicjatyw – inspiracje do działań na rzecz Waszych społeczności. Czytajcie, korzystajcie i wdrażajcie w swoje działania społeczne.

Wejdź - Publikacje
  • Multimedia

Przygotowaliśmy dla Was zbiór materiałów multimedialnych o naszych inicjatywach. Zobaczcie, na czym polega nasza praca i komu pomagamy. Poznajcie nas jeszcze lepiej i dowiedzcie się, jak radzą sobie uczestnicy naszych programów w świecie nowych technologii.

Wejdź - Multimedia

Materiały edukacyjne