Fundacja Orange

Zarząd

dr Konrad Ciesiołkiewicz

Prezes Zarządu Fundacji Orange

Jest związany z Orange Polska od 2008 roku, gdzie zajmuje się społeczną odpowiedzialnością biznesu i relacjami publicznymi. Ponadto, od kilku lat jest zaangażowany w działalność Komitetu Dialogu Społecznego Krajowej Izby Gospodarczej, od 2018 jako jego przewodniczący. Doktor Nauk Społecznych, ukończył zarządzanie, psychologię, politologię.

Koordynatorzy Programów

Dział Komunikacji

Dział Finansów i Administracji

Dział Projektów Unijnych - Lekcja:Enter

Zespół ekspercki ds. integracji społecznej

Olga Kulyna

Magister filologii angielskiej, literatury obcej z niemal 20-letnim doświadczeniem w nauczaniu języka angielskiego oraz rosyjskiego. Pasjonuje ją psychologia, języki obce, stosunki międzynarodowe oraz sport. Do Polski przyjechała tuż po studiach, w założeniu na rok- dwa, choć mieszka w Polsce już 16 lat.

Tatiana Kuzniecowa

Pracuje jako nauczycielka języka angielskiego, języka i literatury ukraińskiej oraz literatury zagranicznej w chersońskiej szkole średniej. Ma doświadczenie w pracy z rodzinami w potrzebie, sierotami, dziećmi pozbawionymi opieki rodzicielskiej. Pracowała jako wolontariuszka. Pasjonuje się tańcem i teatrem, tworzy także ilustracje do książek i magazynów.

Sasha Taratina

Nauczycielka historii i prawa, magister religioznawstwa. Ukończyła kurs historii Holokaustu w Yad Vashem w Izraelu. Ma 10 letnie doświadczenie w pracy z młodzieżą i rodzicami. Na co dzień pracuje w Liceum Fizyczno-Technicznym w Chersoniu jako wychowawczyni klasy. Jest także wolontariuszką w kościele, gdzie koordynuje programy szkoleniowe dla młodzieży. W czasie studiów była przewodniczącą uniwersyteckiego komitetu wolontariatu, pracującego z sierotami.