Pracownie Orange - Fundacja Orange

Pracownie Orange

pracownie orange

Ostatnio w Pracowniach Orange

• Pracownie Orange czekają na Twój pomysł do 15 września!

Osoby reprezentujące miejscowości do 40 tys. mieszkańców w całej Polsce mają unikalną szansę stworzyć multimedialne świetlice z nowoczesnym sprzętem. Na Wasze zgłoszenia czekamy do 15 września.

Czytaj więcej - Pracownie Orange czekają na Twój pomysł do 15 września!
  • Rekrutacja do Pracowni Orange - z honorowym patronatem Ministerstwa Cyfryzacji - startuje 10 sierpnia!

Ministerstwo Cyfryzacji objęło patronatem honorowym 3 edycję jednego z naszych flagowych programów.

Czytaj więcej - Rekrutacja do Pracowni Orange - z honorowym patronatem Ministerstwa Cyfryzacji - startuje 10 sierpnia!
  • I Tydzień Pracowni Orange za nami

Kilkadziesiąt świetlic zaangażowanych w program Pracownie Orange wzięło udział w świętowaniu Tygodnia Pracowni Orange. Od 3 do 8 października Pracownie prezentowały lokalnym społecznościom swoje dokonania, organizowały otwarte warsztaty i spotkania dla mieszkańców. W sobotę we wszystkich Pracowniach odbyła się międzypokoleniowa potańcówka. Na jednej z nich gościem specjalnym była aktorka Anna Guzik, ambasadorka programu.

Czytaj więcej - I Tydzień Pracowni Orange za nami