Wyróżniliśmy wolontariuszy odznaką Razem dla Innych! - Fundacja Orange

Wyróżniliśmy wolontariuszy odznaką Razem dla Innych!

To już fundacyjna tradycja, że w okolicach Dnia Wolontariusza, który jest 5 grudnia wręczamy wyróżnienia Razem dla Innych – społecznikom z naszej firmy. Jak co roku spotkanie było okazją do wielu wzruszeń i przemyśleń że ludzie, że którzy chcą czynić dobro są wśród nas.

To co robią nasi wolontariusze, nie sposób wymienić na jednym oddechu.

Prowadzą zajęcia dla dzieci o bezpiecznym internecie, organizują spotkania z Mikołajem tam, gdzie sam Święty mógłby nie trafić, wspierają dzieci z domów dziecka, remontują, organizują… i wiele, wiele innych. Co ważne - mobilizują do działania swoje zespoły, wymyślają projekty, działają lokalnie…a przy tym wszystkim mają niesamowitą energię, która napędza ich do działania.

Dla kogo jest wyróżnienie Razem dla Innych?

Wolontariat pracowniczy w Orange jest jednym z najliczniejszych wśród firm w Polsce, a mimo pandemii w tym roku społecznie zaangażowało się około 2 000 pracowników – wolontariuszy. Wybór 10 spośród nich, zawsze jest ogromnym wyzwaniem i odpowiedzialnością – bo przecież każde społeczne działanie jest ważne, potrzebne i trudno je oceniać.

W tym roku w gronie nagrodzonych znaleźli się pracownicy - wolontariusze Orange z całej Polski:

• Anna Bartoszek
  • Marek Bąk
  • Daniel Buss
  • Aleksandra Gawarecka
  • Iwona Giersz
  • Iwona Piekuś
  • Daniel Rysiak
  • Dorota Sojka
  • Łukasz Sujkowski
  • Natalia Wołek

Serdecznie gratulujemy naszym wolontariuszkom i wolontariuszom!

Jesteśmy dumni, że pod skrzydłami Fundacji dzieje się tyle dobra.