Weź udział w największych Targach CSR - Fundacja Orange

Weź udział w największych Targach CSR

Interesuje Cię tematyka społecznej odpowiedzialności biznesu? Szukasz inspiracji? Weź udział w wirtualnych Targach CSR, które organizuje Forum Odpowiedzialnego Biznesu. W tym roku – oczywiście – online. I my też tam będziemy.

• Przez cały tydzień 5-9 października, wszyscy zainteresowani mogą uczestniczyć w bezpłatnych Targach CSR. Nasza Fundacja będzie jednym z ponad 60 wystawców biorących udział w wydarzeniu. Dla osób, które interesują się tematyką zaangażowania społecznego, to dobra okazja do inspiracji i rozmów z przedstawicielami firm, fundacji korporacyjnych i organizacji społecznych.

Tegoroczna edycja odbywa się pod hasłem „Środowisko biznesowe i naturalne” a  temat ekologii i działań na rzecz zrównoważonego rozwoju zajmuje w nim ważne miejsce. W programie znajdziecie mnóstwo debat i wystąpień. Każdego dnia, w godzinach 13.30 – 15.00 odbywają się także sesje networkingowe, podczas których w kameralnym gronie można zadawać pytania i dzielić się swoimi doświadczeniami.

O czym usłyszycie od nas? O strategii CSR, o tym, jak w Fundacji Orange realizujemy społeczne inicjatywy i jakie mamy na to sprawdzone metody, o tym, jak działa u nas  wolontariat pracowniczy oraz jakie mamy pomysły i wyzwania związane z ekologią.

Szczegóły dotyczące targów i harmonogramu znajdziecie tu http://odpowiedzialnybiznes.pl/targicsr/

Do zobaczenia online!