Otwarcie Orange Digital Center [live] - Fundacja Orange

Otwarcie Orange Digital Center [live]

grafika przedstawiająca parę ludzi podsakujących i przybijających piątkę wraz z podpisem "uroczyste otwarcie Orange Digital Center"

[English version below]

Dołączcie do uroczystego otwarcia Orange Digital Center w Polsce. Podczas wydarzenia, które będziecie mogli i mogły obejrzeć na żywo na tej stronie oraz na naszym Facebooku, porozmawiamy o tym, jak wspierać ludzi w rozwoju kompetencji przydatnych w epoce cyfrowej i czego się uczyć, aby zwiększać aktywność społeczną i zawodową.

W programie:

• Wystąpienie gościa specjalnego – Kacpra Nosarzewskiego – futurologa, Członka Polskiego Towarzystwa Studiów nad Przyszłością
  • Debata z udziałem ekspertek i ekspertów, którą poprowadzi Kamil Śliwowski, trener kompetencji przyszłości
  • Prezentacja nowych inicjatyw w ramach Orange Digital Center.

Gdybyśmy chcieli przekazać Wam zaproszenie na to wydarzenie w 150 r.p.n.e., użylibyśmy do tego znaków dymnych. W XII wieku – poczty gołębiej, w roku 1858 telegramu, a w przyszłości wręczylibyśmy je Wam w metaverse. Teraz zapraszamy Was przez stronę internetową!

Każda epoka ma swoje narzędzia i wynalazki, które ułatwiają ludziom życie. Ale niosą też wyzwania…

Widzimy się na live! Nie ma konieczności rejestracji do wydarzenia, wystarczy w dniu wydarzenia o 11:00 wejść na tę aktualność lub na profil Fundacji Orange na Facebooku.

Streaming, wersja polska:

Streaming, English version: