Nagroda Dobroczyńcy Roku 2022 - Fundacja Orange

Nagroda Dobroczyńcy Roku 2022

Fundacja Orange otrzymała tytuł Dobroczyńcy Roku w kategorii „Kultura i edukacja” dzięki nominacji Fundacji Dajemy Dzieciom Siłę. Tytuł Dobroczyńcy Roku jest najważniejszą nagrodą w obszarze społecznego zaangażowania przedsiębiorstw w Polsce.

Ależ to był wieczór! Na wczorajszej gali Dobroczyńcy Roku 2022 zostaliśmy uhonorowani tytułem Dobroczyńcy Roku w kategorii „Kultura i edukacja”.

Otrzymać wyróżnienie w kategorii związanej z edukacją jest dla nas szczególnie cenne. Bo to właśnie edukacja jest sercem Fundacji Orange

- mówił Konrad Ciesiołkiewicz z naszej fundacji odbierając nagrodę.

Nie moglibyśmy otrzymać tego tytułu, gdyby nie nominacja z rąk Fundacji Dajemy Dzieciom Siłę – wspaniałej organizacji, z którą współpracujemy już od 16 lat w obszarze edukacji cyfrowej i działań na rzecz bezpieczeństwa dzieci w internecie. Z całego serca dziękujemy Wam, drogi zespole FDDS nie tylko za tę nominację, ale za te wszystkie lata naszej współpracy.

Z ciekawostek – to nie pierwszy raz, kiedy jesteśmy wyróżnieni tytułem Dobroczyńcy Roku – otrzymaliśmy go także w 2018, a wcześniej w 2011 i 2012 nagrodę otrzymał Program Wolontariatu Pracowniczego.