Zespół ekspercki do spraw integracji społecznej - Fundacja Orange
Fundacja

Zespół ekspercki do spraw integracji społecznej

Olga Kulyna

Magister filologii angielskiej, literatury obcej z niemal 20-letnim doświadczeniem w nauczaniu języka angielskiego oraz rosyjskiego. Pasjonuje ją psychologia, języki obce, stosunki międzynarodowe oraz sport. Do Polski przyjechała tuż po studiach, w założeniu na rok- dwa, choć mieszka w Polsce już 16 lat.

Tatiana Kuzniecowa

Pracuje jako nauczycielka języka angielskiego, języka i literatury ukraińskiej oraz literatury zagranicznej w chersońskiej szkole średniej. Ma doświadczenie w pracy z rodzinami w potrzebie, sierotami, dziećmi pozbawionymi opieki rodzicielskiej. Pracowała jako wolontariuszka. Pasjonuje się tańcem i teatrem, tworzy także ilustracje do książek i magazynów.

Sasha Taratina

Nauczycielka historii i prawa, magister religioznawstwa. Ukończyła kurs historii Holokaustu w Yad Vashem w Izraelu. Ma 10 letnie doświadczenie w pracy z młodzieżą i rodzicami. Na co dzień pracuje w Liceum Fizyczno-Technicznym w Chersoniu jako wychowawczyni klasy. Jest także wolontariuszką w kościele, gdzie koordynuje programy szkoleniowe dla młodzieży. W czasie studiów była przewodniczącą uniwersyteckiego komitetu wolontariatu, pracującego z sierotami.