10 tysięcy Mega zadań - Fundacja Orange

10 tysięcy Mega zadań

Aktywność szkół zaangażowanych w MegaMisję jest imponująca. Odkrywając jak mądrze i kreatywnie korzystać z nowych mediów, nauczyciele oraz dzieci zrealizowali już w sumie 10 000 zajęć. Dziękujemy za zaangażowanie, jesteście MEGA!

MegaMisja to pierwszy w Polsce kompleksowy program edukacji cyfrowej skierowany do dzieci z klas 1-3. Wzbogaca ofertę szkół podstawowych, dając solidny fundament cyfrowych umiejętności. To dzięki nim uczniowie dowiadują się jak kreatywnie korzystać z nowych technologii.

Program swoim zasięgiem obejmuje szkoły z całej Polski, a dzięki tegorocznemu naborowi dotrzemy do kolejnych 300 placówek. Najważniejsze jest to, że wypracowana formuła zyskała uznanie nauczycieli, a dzięki swej atrakcyjności i efektywności wpływa na rozwój dzieci – powiedział Krzysztof Kosiński, Koordynator Programu MegaMisja .

Wszystkie szkoły podstawowe serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w nowym naborze, który trwa do końca kwietnia 2017 r.

MegaMisja – zgłoś się!