Wyniki wyszukiwania - Fundacja Orange

• Dołącz do akcji #jestnaswiecej

Hejterzy są w internecie najgłośniejsi, ale wcale nie jest ich najwięcej. Dołącz do akcji i udowodnij, że hejt nie jest Ci obojętny. Przeciwstaw mu się razem z nami! Nie bój się stanąć w obronie tych, którzy są atakowani w sieci. Nie reagujesz na hejt, jest Ci obojętny? Okaż solidarność z ofiarami. Pokażmy, że #jestnaswiecej.

Czytaj więcej - Dołącz do akcji #jestnaswiecej
  • Wolontariusze – czym skorupka …

Wolontariusze, to ogromna siła naszej organizacji. Rocznie w pomaganie innym angażuje się ok 3 500 pracowników Orange Polska. Czy wiecie, że do wolontariatu zapraszamy także praktykantów? Dlaczego – bo uważamy, że działając społecznie uczymy się i poznajemy w podobny sposób jak w innych działaniach projektowych. Dodatkowo wpływamy na nasze otoczenie!

Czytaj więcej - Wolontariusze – czym skorupka …
  • Rozpoczynamy nabór do iTech Woman!

Jesteś kobietą, która mieszka na Pomorzu i chcesz uczestniczyć w siedmiomiesięcznym programie? Zgłoś się do naszego bezpłatnego projektu, który organizujemy razem ze Stowarzyszeniem FabLab Gdańsk i zmień swoje życie

Czytaj więcej - Rozpoczynamy nabór do iTech Woman!