Dźwięki marzeń - Fundacja Orange

Wypełnij PIT i przekaż 1% podatku Fundacji Orange!

Wypełnij PIT i przekaż 1% podatku Fundacji OrangeKRS 0000241397Sprawdź - Wypełnij PIT i przekaż 1% podatku Fundacji Orange!

Dźwięki marzeń

Ostatnio w Dźwięki Marzeń

• Olga Bończyk Gwiazdą Dobroczynności

Olga Bończyk, ambasadorka programu Dźwięki Marzeń, została Gwiazdą Dobroczynności. Nominowana przez naszą Fundację, zebrała największą liczbę głosów w plebiscycie internautów, którzy docenili jej charytatywne zaangażowanie na rzecz dzieci niesłyszących. Jesteśmy bardzo dumni!

Czytaj więcej - Olga Bończyk Gwiazdą Dobroczynności
  • Głosujemy na Olgę Bończyk w Gwiazdach Dobroczynności

Trwa plebiscyt Gwiazd Dobroczynności. Naszą kandydatką jest Olga Bończyk, aktorka, wokalistka, która wspiera dzieci niesłyszące w naszym programie Dźwięki Marzeń. Do końca listopada można oddawać głosy na www.gwiazdydobroczynnosci.pl

Czytaj więcej - Głosujemy na Olgę Bończyk w Gwiazdach Dobroczynności
  • 225 dzieci w rehabilitacji domowej

Od września przygodę z Fundacją rozpoczyna 30 nowych uczestników programu. Dwa razy w tygodniu w ich domu pojawi się specjalista, by prowadzić terapię słuchu i mowy oraz wspierać rodziców w rozwoju maleństwa. W nowym etapie trwającym do połowy grudnia Fundacja obejmuje bezpłatną opieka 225 dzieci z całej Polski. Wchodzi też w życie nowy regulamin programu, w którym nowym uczestnikiem może stać sie dziecko posiadające obustronny niedosłuch powyżej 70 dB.

Czytaj więcej - 225 dzieci w rehabilitacji domowej