Walczymy o European Business Award - Fundacja Orange

Wypełnij PIT i przekaż 1% podatku Fundacji Orange!

Wypełnij PIT i przekaż 1% podatku Fundacji OrangeKRS 0000241397Sprawdź - Wypełnij PIT i przekaż 1% podatku Fundacji Orange!

Walczymy o European Business Award

Orange Polska bierze udział w prestiżowym konkursie The European Business Awards. Pierwszy etap konkursu już zakończony – firma uzyskała tytuł National Champion w kategorii Environmental & Corporate Sustainability. Teraz firma walczy w gronie liderów europejskiego biznesu o specjalną nagrodę internautów, przyznawaną w wyniku publicznego głosowania online.

Działania Fundacji Orange są zaprezentowane jako istotny składnik strategii firmy. Obejrzyjcie film, w którym Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Polska opowiada m.in. o działalności naszej Fundacji.
Wy też możecie zaangażować się w tę rywalizację. Wystarczy wejść na stronę konkursu i zagłosować na naszą firmę. Otwarte dla wszystkich głosowanie potrwa do 1 marca.

Jak zagłosować?

1. Pod wybranym filmem znajduje się przycisk do głosowania: wpisz swój adres mailowy i zagłosuj klikając „vote buton”.
2. Na podany przez Ciebie adres mailowy otrzymasz informację zwrotną z linkiem do potwierdzenia swojego wyboru w systemie głosowania EBA.
3. Wejdź w link przesłany w e-mailu.

European Business Awards to największy konkurs biznesowy w Europie, promujący dobre praktyki przedsiębiorstw. Do pierwszego etapu w obecnej, dziesiątej edycji do konkursu, zgłosiło się ponad 33 tysiące firm z 34 krajów.

Każdy głos się liczy!