Dwa nasze programy nagrodzone - Fundacja Orange

Dwa nasze programy nagrodzone

Programy MegaMisja i Bezpiecznie Tu i Tam otrzymały tytuły najbardziej znaczących inicjatyw w edukacyjnej działalności biznesu przyznane przez dziennik Rzeczpospolita i Forum Odpowiedzialnego Biznesu.

Wyróżnienia wręczono 17 listopada 2016 podczas 6. Targów CSR - największego w Polsce wydarzenia poświęconego społecznej odpowiedzialności biznesu i zrównoważonemu rozwojowi. Na Pierwszej w Polsce liście tego typu inicjatyw znalazło się 10 projektów wybranych spośród 271 zgłoszeń. Kapituła programu wybrała 51 projektów, które poddano głosowaniu internetowemu. Oddano w nim 17 424 głosy. Fundacja Orange i Orange Polska zostały nagrodzone za trzy programy.

Jesteśmy dumni, że wysiłek wkładany w codzienną pracę z nauczycielami i uczniami działającymi w MegaMisji oraz szkołami, rodzicami i dziećmi zaangażowanymi w Bezpiecznie Tu i Tam spotkał się z tak szerokim uznaniem. Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy oddali na nas swój głos!

Cieszymy się również z wyróżnienia przyznanego Orange Polska za program Kluby Sportowe Orange.

Pełną listę wyróżnionych projektów można znaleźć na Forum Odpowiedzialnego Biznesu.